DermaplaningVad är Dermaplaning?

Dermaplaning är en smärtfri behandling där vi med hjälp av ett skalpellblad avlägsnar hår och fjun och döda hudceller. Skalpellbladet skrapas varsamt på huden över hela ansiktet. Resultatet blir en vacker lyster! Behandlingen ger en perfekt bas för applicering av makeup samt en hud med naturligt.


Alla hudtyper (torr, fet, normal och kombinerad) lämpar sig för behandlingen.


Har du dock något av följande bör du inte göra behandlingen:

- Akneutbrott runt om i ansiktet- Rosacea-Mycket ytliga blodkärl i ansiktet-Herpes-Dermatit i behandlingsområdet (inflammation i huden)-Okontrollerad diabetes


Hur går behandlingen till?

Huden rengörs med lämplig rengöring för din hud.Dermaplaningen genomförs i hela ansiktet, döda hudceller samt hår och fjun avlägsnas varsamt med hjälp av ett speciellt framtaget skalpellblad.En enzympeeling för att lyfta bort de sista döda hudcellerna, Därefter appliceras en fuktgivande mask och avslutande produkter.


Kan mina hårstrån bli mörkare eller grövre av Dermaplaning? Nej.

Eftersom att hårstråna och fjunet endast avlägsnas vid hudytan påverkas inte hårroten där själva hårproduktionen sker. Om du vaxar tex överläppen i vanliga fall, rekommenderas det inte att dermaplaning utförs där då det kan upplevas att håret blir grövre pga att det skärs av där det är som tjockast.Män kan göra dermaplaning ner till skäggkanten.


Dermaplaning 60 min 1295:- 


Har du dock något av följande bör du inte göra behandlingen:

- Akneutbrott runt om i ansiktet

- Rosacea

-Mycket ytliga blodkärl i ansiktet

-Herpes

-Dermatit i behandlingsområdet (inflammation i huden)

-Okontrollerad diabetes


Hur går behandlingen till?


Huden rengörs med lämplig rengöring för din hud.

Eventuellt urför en lättare portöming,

Dermaplaningen genomförs i hela ansiktet, döda hudceller samt hår och fjun avlägsnas varsamt med hjälp av ett speciellt framtaget skalpellblad.

En enzympeeling för att lyfta bort de sista döda hudcellerna, Därefter appliceras en fuktgivande mask och avslutande produkter.


Beyond botox facial 2195:-


Vi börjar med dermaplaning för att få bort döda hudceller och vellushår . Därefter lägger vi på en 30% mjölksyra peel som binder fukt och ger lyster och vi avslutar med "firming peptide mask" från Circadia som ger din hud ett direkt lyft. Hela ditt ansikte får sig ett lyft och lyster.
OBS Använd ej Retinol 5 dagar innan denna behandling samt Kom 5 minuter innan för att fylla i ett kundkort.