FÄRGA OCH FORMA DINA FRANSAR OCH BRYNAtt färga sina fransar och bryn kan öppna upp ögonen och ge ett lyft för hela ansiktet. 


När vi färgar och formar fransarna och brynen använder vi oss av olika färger för att blanda och hitta den nyans som du önskar och passar dig. När vi sedan formar brynen mäter vi tillsammans enligt ansiktets linjer för att skapa rätt symmetri och form för ditt ansikte.


Vid Formning av bryn föredrar vi att vaxa då det är snabbt och smidigt samt lätt att skapa en perfekt form. De fjun som är svåra att gripa tag i med pincett följer enkelt med vaxet och du får en renare och ett mer rent resultat. Du bestämmer självklart vilken metod du föredrar mellan vax eller pincett.Såhär går det till vid färgning av fransar och bryn


Kom gärna utan ögonmakeup samt linser. Om du ej har möjlighet till detta så avlägsnar jag ev makeup med rengöring. Därefter konsulterar vi kring vilka färger och vilken form du önskar för din behandling. Jag applicerar skyddande pads under ögonen och skyddande creme på ögonlocket. Vi applicerar färgen och lägger svala bommulspads under tiden färgen verkar. Om du gjort tillvalet brynfärg lägger jag vi nu färg på dina bryn och låter detta samverka i ca 5-10 minuter. Jag avlägsnar färgen på brynen och därefter fransfärgen och sköljer ögonen med svalt vatten. 

Vid vaxning av brynen appliceras skyddande talc på huden innan vi applicerar ett lågtempererat vax avsett för ansiktet. Vi avslutar med en lugnande creme för det vaxade området och en vårdande creme för området runt ögonen. 

ATT TÄNKA PÅ INNAN OCH EFTER DIN BEHANDLING  • Om du anväder linser, undvik om du kan att ha de i under fransfärgningen då de kan ge en svag nyans på linsen och det kan även fastna färgpartilar under linsen som kan irritera ögat.
  • Kom om du har möjlighet utan ögonmakeup. Om du ej har möjlighet att tvätta av makeup så fixar vi det. 
  • meddela vid bokning om du är allergisk mot något. Alla tänkbara allergier. 
  • Färgen mattas av ju mer du tvättar eller utsätter dina fransar och bryn för uv-ljus
  • I takt med att du tappar dina egna fransar bildas nya och detta kan ge olika utfall på hållbarhet beroende på vart i växtcykeln dina fransar befinner sig. 
  • Vi rekommenderar att färga fransar och bryn ca var 5-6e vecka
  • Vi rekommenderar att lyfta om fransar och bryn var 6-10e vecka
  • Undvik vatten och värme på fransarna första dygnet efter lash och browlift.

  • Undvik olja, att gnugga och annan creme på fransar och bryn första dygnet. Var även försiktig med solljus första dygnet efter lash och browlift.

PRISER FRANSAR OCH BRYN


Frans & brynfärgning ink formning 40 min 550 kr

Frans & brynfärgning utan form 30 min 475 kr

Fransfärgning 20 min 395 kr

Brynfärgning 20 min 350 kr

Fransfärgning ink form av bryn 30 min 420 kr

Brynfärgning ink form 30 min 350 kr

Brynformning, vax/pincett 10-15 min 280 kr


Lägg gärna till frans och brynfärg i din klassiska ansiktsbehandling

De finns som tillval att klicka i när du valt en klassisk behandling till ett reducerat pris.

(Obs! Dessa priser gäller ej i samband med örtpeeling, IS clinicals special behandlingar, eller dermaplaning. Du kan boka detta i samband med specialbehandlingarna men de räknas då  som enskilda behandlingar då de ej går att baka in som i en klassisk. )