FÄRGA OCH FORMA DINA FRANSAR OCH BRYNAtt färga sina fransar och bryn kan öppna upp ögonen och ge ett lyft för hela ansiktet. 


När vi färgar och formar fransarna och brynen använder vi oss av olika färger för att blanda och hitta den nyans som du önskar och passar dig. När vi sedan formar brynen mäter vi tillsammans enligt ansiktets linjer för att skapa rätt symmetri och form för ditt ansikte.


Vid Formning av bryn föredrar vi att vaxa då det är snabbt och smidigt samt lätt att skapa en perfekt form. De fjun som är svåra att gripa tag i med pincett följer enkelt med vaxet och du får en renare och ett mer rent resultat. Du bestämmer självklart vilken metod du föredrar mellan vax eller pincett.


Permanent fransböjning, dvs lashlift och permanent formning av brynen, dvs browlift ger ett annu mer lyft för ansiktet.

Det är en skonsam behandling där vi böjer dina naturliga ögonfransar. Här ingår färgning av fransar samt efterbehandlingen Keralash med vårdande keratin. Vi använder högkvalitativa produkter från Combinal.


Såhär går det till vid färgning av fransar och bryn


Kom gärna utan ögonmakeup samt linser. Om du ej har möjlighet till detta så avlägsnar jag ev makeup med rengöring. Därefter konsulterar vi kring vilka färger och vilken form du önskar för din behandling. Jag applicerar skyddande pads under ögonen och skyddande creme på ögonlocket. Vi applicerar färgen och lägger svala bommulspads under tiden färgen verkar. Om du gjort tillvalet brynfärg lägger jag vi nu färg på dina bryn och låter detta samverka i ca 5-10 minuter. Jag avlägsnar färgen på brynen och därefter fransfärgen och sköljer ögonen med svalt vatten. 

Vid vaxning av brynen appliceras skyddande talc på huden innan vi applicerar ett lågtempererat vax avsett för ansiktet. Vi avslutar med en lugnande creme för det vaxade området och en vårdande creme för området runt ögonen. 


Såhär går det till vid Lash&browlift


Kom gärna utan ögonmakeup samt linser. Om du ej har möjlighet till detta så avlägsnar vi ev makeup med  rengöring. Därefter konsulterar vi kring vilka färger och vilken form du önskar för din behandling. Vi applicerar silikonspolar i rätt storlek för dina fransar på ögonlocket med lim Sedan limmas dina fransar på spolen. Vi applicerar sedan den första permanent vätskan som skall ligga på ca 10 min. Därefter en fixeringsvätska som likaså ligger på i 10 min. 

Under tiden den första vätskan verkar limmas ev bryn upp i den rikting som du önskar och samma procedur med vätskor följer. 

Efter permanentet är klart färgas fransar och bryn. Vid lash & browlift får ej vatten användas på 24h viket betyder att vi ej kan skölja dina ögon fri från färg utan jag avlägsnar färg med combinals eye makeup miccelär vrengöring. meddela oss om du har du känsliga ögon.

 
ATT TÄNKA PÅ INNAN OCH EFTER DIN BEHANDLING  • Om du anväder linser, undvik om du kan att ha de i under fransfärgningen då de kan ge en svag nyans på linsen och det kan även fastna färgpartilar under linsen som kan irritera ögat.
  • Kom om du har möjlighet utan ögonmakeup. Om du ej har möjlighet att tvätta av makeup så fixar vi det. 
  • meddela vid bokning om du är allergisk mot något. Alla tänkbara allergier. 
  • Färgen mattas av ju mer du tvättar eller utsätter dina fransar och bryn för uv-ljus
  • I takt med att du tappar dina egna fransar bildas nya och detta kan ge olika utfall på hållbarhet beroende på vart i växtcykeln dina fransar befinner sig. 
  • Vi rekommenderar att färga fransar och bryn ca var 5-6e vecka
  • Vi rekommenderar att lyfta om fransar och bryn var 6-10e vecka
  • Undvik vatten och värme på fransarna första dygnet efter lash och browlift.

  • Undvik olja, att gnugga och annan creme på fransar och bryn första dygnet. Var även försiktig med solljus första dygnet efter lash och browlift.

PRISER FRANSAR OCH BRYN


Frans & brynfärgning ink formning 40 min 475 kr

Frans & brynfärgning 30 min 420 kr

Fransfärgning 20 min 350 kr

Brynfärgning 20 min 300 kr

Fransfärgning ink form av bryn 30 min 400 kr

Brynfärgning ink form 30 min 350 kr

Brynformning, pincett 20 min 250 kr

Brynformning, vax 10-15 min 220 kr


Lägg gärna till frans och brynfärg i din klassiska ansiktsbehandling

(Obs! Dessa priser gäller ej i samband med örtpeeling, IS clinicals special behandlingar, eller dermaplaning. Du kan boka detta i samband med specialbehandlingarna men de räknas då  som enskilda behandlingar då de ej går att baka in som i en klassisk)


Frans och brynfärgning inkl formning i klassisk ansiktsbehandling 400 kr

Frans och brynfärgning utan formning i klassisk ansiktsbehandling 375 kr

Fransfärgning i klassisk ansiktsbehandling 250 kr

Fransfärgning ink form av bryn 30 min  i klassisk ansiktsbehandling 375 kr

Brynfärgning i klassisk ansiktsbehandling 200 kr

Brynfärgning ink form i klassisk ansiktsbehandling 300 kr

Brynformning med pincett i klassisk ansiktsbehandling 200 kr

Brynformning med vax i klassisk ansiktsbehandling 150 kr


LASH OCH BROWLIFT


Lash Lift, keratin & fransfärg 60 min 950 kr

Brow lift & färg & form 45 min 750 kr

Brow lift & frans & brynfärg & form 45 min 1000 kr

Lash Lift, keratin + frans & brynfärg & form 70 min 1250 kr

Lash lift & brow lift, keratin inkl färgning & form 80 min 1500 kr